Altech kachels: schone technologie, stijlvolle sfeer

De Altech kachels eclips serie De vision serie van Altech speksteen kachels De torus serie van Altech kachels

Aan kachels worden steeds hogere eisen gesteld. Ze moeten niet alleen mooi zijn, maar ook schoon. Altech is een Nederlandse fabrikant van kachels die beide eigenschappen combineert. De kachels hebben een verbrandingsrendement van meer dan 80 procent. De koolmonoxide uitstoot ligt lager dan 0,1 procent. Duurzaamheid gegarandeerd dus. Zonder dat dit ten koste van design gaat. De combinatie van zes  kleuren speksteen en vier kleuren gietijzer maken het bovendien mogelijk om Altech kachels volledig af te stemmen op uw interieur.

Speksteen, dé kracht van Altech kachels

Altech maakt kachels van speksteen. Dit natuurlijke materiaal bevat de bijzondere combinatie van magnesiet en talk. Daardoor is het bestand tegen hogere temperaturen dan gietijzer en neemt het ongekende hoeveelheden warmte op. Daardoor geeft een kachel ook nadat het vuur gedoofd is nog wel zes tot twaalf uur warmte af. Het gepolijste steen voelt tegelijkertijd echter zacht aan en heeft een ongekende uitstraling. De spekstenen Altech kachels worden in een kachelframe van gietijzer geplaatst. Daardoor kunnen ze in één keer verplaatst en geïnstalleerd worden.

Ontdek de mogelijkheden van Altech kachels

Of uitstraling nu doorslaggevend is of juist het rendement; Altech heeft kachels die passen bij uw wensen. Van moderne, strakke design Torus-uitvoeringen tot nostalgische Vision-modellen. En van de Eclipsserie met unieke technologische snufjes voor een laag houtverbruik en ongekend hoge warmteafgifte tot  de Eclips Aqua-uitvoering die aangesloten op uw cv-installatie het hele huis van warmte voorziet. U ontdekt alle mogelijkheden van Altech kachels bij één van onze dealers.

Klik HIER voor meer informatie over Altech Kachels.