De Scandinavische kwaliteit van Hwam kachels

hwam classical houtgestookte kachels hwam kachels 35 serie voordelige hwam kachels

Design, sfeer, rendement, innovatie en comfort, u vindt het terug bij Hwam Kachels. Deze Scandinavische producent van kwaliteitskachels maakt al ruim 35 jaar kachels die tot de verbeelding spreken. Ze worden ontworpen door gerenommeerde architecten en meubelontwerpers. Dat zie je terug in het eenvoudige, maar elegante design dat past in ieder interieur. Met een eigen productielijn en een ambachtelijke, handmatige montage en afwerking is bovendien de kwaliteit achter het design gegarandeerd. Dat maakt Hwam tot een van de meest geliefde merken onder liefhebbers van kachels.

Innovatie volgens Hwam kachels: praktisch en mooi

Hwam Kachels behoren tot de meest innovatieve kachels die op de markt zijn. Die innovatie is bij Hwam echter altijd praktisch en vaak niet eens zichtbaar. Zo optimaliseert een veersysteem de luchttoevoer voor u. Daardoor ontstaat een betere verbranding. Dat scheelt niet alleen hout. U hoeft uw kachel en schoorsteen ook minder vaak schoon te maken.  Een andere praktische innovatie die u tegenkomt bij Hwam Kachels is de designhefdeur, die voorkomt dat asdeeltjes uw kamer vervuilen bij het openen. En wat dacht u van een warmteopslagsysteem of een verborgen aslade?

De Hwam Kachels behoren tot de top op milieugebied

Al die aandacht voor innovatie en kwaliteit zorgen er voor dat Hwam voorloper is in milieuvriendelijke kachels. De verbrandingsrendementen van het merk zijn zelfs zo hoog, dat een aantal houtkachels het prestigieuze Scandinavische milieukeurmerk ‘De Zwaan’ draagt. Wanneer er goed gestookt wordt komen er nauwelijks vervuilende stoffen vrij bij Hwam Kachels. En door de geavanceerde technologische hulpmiddelen in de kachel is dat mogelijk voor iedereen.