Wiking Kachels: Scandinavische topkwaliteit voor een scherpe prijs

De Altech kachels eclips serie Nieuwe Wiking kachels voordelige hwam kachels

Bent u op zoek naar een topkwaliteit designkachel voor een scherpe prijs? De Scandinavische fabrikant Wiking maakt kachels die perfectie en efficiëntie combineren. Vooruitstrevend design van topontwerpers. De modernste verbrandingstechnologie. Ongekende rendementen. Het blijft betaalbaar door een beperkt aantal modellen op grote schaal te ontwikkelen. Zo maakt Wiking kachels van topkwaliteit voor iedereen bereikbaar.

Optimale verbranding in Wiking Kachels

Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling beschikken Wiking Kachels over optimale verbrandingstechnieken. De luchttoevoer wordt bijvoorbeeld automatisch geregeld. Daardoor krijgt het vuur in elke verbrandingsfase precies de benodigde hoeveelheid zuurstof. En dat zorgt weer voor een optimale verbranding. Goed voor het milieu en ook voor uw portemonnee. U realiseert namelijk met minder hout een betere warmteafgifte.

Uw woning efficiënt verwarmen met Wiking Kachels

Om al die sfeer ook efficiënt te benutten, zijn Wiking Kachels voorzien van een innovatief convectiesysteem. De kachel zuigt koude lucht tussen de binnen- en buitenwand door. Die binnenwand is gemaakt van een speciaal keramisch materiaal dat snel warmte afgeeft. De lucht die er langs komt, wordt zo optimaal efficiënt verhit en weer uw kamer in geblazen. Zo heeft u verwarming én sfeer voor hetzelfde geld.

Vijf jaar garantie op alle Wiking kachels

Wiking kachels worden met de hoogst mogelijke zorg en beste materialen gemaakt. Het merk durft dan ook te staan voor het eindresultaat. Daarom geeft Wiking vijf jaar garantie op alle kachels, zodat bij eventuele productiefouten u altijd verzekerd bent van hulp. De levensduur van Wiking Kachels ligt echter vele malen hoger.